További termékeink
Termék kategóriák

Migatronic Sigma Select 300 // 400 // 550 hegesztőgép család

A termék az alábbi kategóriákban található:

MIG/MAG hegesztőgépek

Leírás

 

Migatronic SIGMA SELECT hegesztőgépek

300 // 400 // 500

Moduláris alapú háromfázisú MIG/MAG és MMA inverter. Az alapszintű, kézi működtetésű hegesztőgépektől a fejlett, 550 amperes magas teljesítményű impulzus hegesztőgépekig.

SIGMA SELECT – A MIG/MAG HEGESZTŐGÉPEK ÚJ GENERÁCIÓJA

A Sigma a hegesztési technoló-gia hatalmas előrelépéseinek eredmé- nye. Ez a csúcstechnológiás, önmagát optimalizáló hegesztőgép, amelyet egyetemek és világszerte élő felhasználók együttműködésével fejlesztettünk ki letisztult ipari formában, lehetővé teszi, hogy a hegesztő a tökéletes kivitelezésre koncentráljon.

A Sigma Select tartalmazza az IAC™ intelligens ívvezérlés funkciót. Ez egy teljesen új eljárás a fémlemezek hegesztésében, valamint a lágyacélok és rozsdamentes acé- lok gyökvarratainak hegesztésében. Az eredmény a jelentősen kisebb hőterhelés és kisebb deformáció, valamint a fém mechanikai tulajdonságainak megőrzése. Más szóval kevesebb hegesztési fröccskölés és kevesebb utólagos javítás.

Az újonnan kifejlesztett MJC™ Miga feladatvezérlés 200 különböző hegesztési feladat tárolását teszi lehetővé, és minden tárolt feladathoz további kilenc szekvencia menthető, vagyis a Select összesen 1800 beállítást képes tárolni.

A Sigma Select egy teljes mértékben zöld termék. A csúcstechnológiának és a páratlan teljesítménynek köszönhetően az energiafogyasztás sokkal alacsonyabb, mint a hagyományos hegesztőgépek esetében.

Az IGC® intelligens gázvezérlés a Sigma Select alapfunkciója. A dinamikus gázvezérlés figyeli a gázfelhasználást és optimalizálja a gázvédelmet. Az IGC® több mint 50%-os gázmegtakarítást eredményez, és ennek arányában kevesebb gázpalackcserét tesz szükségessé, növelve a gazdaságosságot, a környezetvédelmet és a hatékonyságot.

Az IGC® funkció a hegesztési folyamat elejétől kezdve véd a gáztúlfogyasztás ellen, és jó kezdeti teljesítményt biztosít. Miután a hegesztési fürdő kialakult, az IGC® átveszi az irányítást, és a szabályozott, mindig az aktuális szüksé- gletnek megfelelően optimalizált gázfelhasználásnak köszönhetően jelentős megtakarítást biztosít. Az IGC® hatékony

“gázfigyelőként” is funkcionál, amely automatikusan leállítja a folyamatot, ha a gázvédelem nem megfelelő. A megtakarítás függ a vállalat hegesztési gyakorlatától, az ívidőtől és a hegesztőgépek számától.

Opcionális programok:

- Impulz funkció
- Duo Plus(dupla impulzus)

Készítsen kiváló AWI-szerű varratokat MIG/MAG hegesztőgéppel. A DUO Plus technológiának köszönhetően a végeredmény automatikusan tökéletes lesz. Bármely anyagnál és bármely hegesztési pozíciónál alkalmazható, és minden hegesztő meg tudja csinálni.

- Szekvencia:

A szekvencia funkció segítségével akár 9 egyéni szekvenciát is tárolhat, majd a hegesztőpisztoly gomb megnyomásával válthat közöttük. A szekvencia funkció tökéletes szerkezetekhez és olyan gyártáshoz, ahol a hegesztők számos különböző hegesztést végeznek a munkanap során.

- Szekvencia ismétlés:

A szekvencia ismétlés technológia maximális szabadságot biztosít, így megalkothatja a konkrét hegesztési feladataihoz való ideális ívet. Kapcsoljon össze önálló szekvenciákat, és tegye egyedivé a hegesztési ciklusokat.

- Power Arc (erős ív):

A power arc technológiával erős és masszív szerkezeteket hozhat létre lágyacélban és rozsdamentes acélban. Teljes beolvadás érhető el vastag lemezekben, sarokvarratok és tompavarratok hegesztésekor.

- MigaJob control:

Használja ki hegesztőgépének digitális memóriáját – mentse el kedvenc hegesztési beállításait, és töltse be őket, amikor szüksége van rájuk. Vigye át a beállításokat más Select gépekre. A MigaJob segítségével egyszerűen megtalálhatja szokásos beállításait, és azonnal elkezdheti a hegesztést.

- MigaLog:

Kövesse nyomon hegesztési adatait a MigaLog szoftverrel. Elemezze és dokumentálja a munkáját. Nyerjen ki meggyőző bizonyítékot a MigaLog szoftverből az EN és ISO hegesztési szabványoknak való megfelelésre.

- IAC:

Intelligens ív-vezérlés másodpercenként 50.000-szer állítja be automatikusan az ívet.

(Az opcionális funkciók áraival kapcsolatban lépjen kapcsolatba velünk.)

A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

ivpontwebaruhaz.hu
ivpont2002.com
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló
Használt gépek
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció