További termékeink
Termék kategóriák

Migatronic Sigma One S-V 400

Vízhütéses ,Szinergikus, dupla impulzus hegesztőgép 400A.
Különtolós kivitel !

A termék az alábbi kategóriákban található:

MIG/MAG hegesztőgépek

Leírás

Jellemzők:
- Ipari használatra
- Prémium kategóriás hegesztőgép
- Vízhűtéses különtoló
- 1,5 méter összekötőkábel
- Dupla fogaskerekes huzaltoló szerkezet
- Dupla impulz funkció
- Acél, alumínium, rozsdamentes, élkefém, vörösréz hegesztési funkció
- Szinergikus vezérlés
- 0,8-1,6 mm huzalátmérő
- Euro csatlakozó
- 2 év garancia

Műszaki adatok:
Áramtartomány: 15-400 A
Biztosíték: 20A
Teljesítménytényező: 0,9
Hatékonység: 0,85
Hálózati feszültség: 3 x 400 V
Hálózati áram hatékony: 17,5 A
Hálózati áram maximum: 26 A
Nyitott áramköri feszültség: 65-70 V

Egy cél. Hegeszteni. A Sigma One egy nagyon egyszerű, nagy teljesítményű inverter, amely ideális nehézipari hegesztési feladatokhoz, ahol a fő cél a magas termelékenység fenntartása. Használd szénacélból vagy rozsdamentes acélból készült nagy acélszerkezetek, előgyártott szerkezetek és vastag lemezek gyártócsarnokban vagy a helyszínen történő hegesztéséhez.

Egy cél. A Sigma One-nak köszönhetően megkapod azokat az alapvető hegesztési programokat és funkciókat, amelyekre szükséged lehet a hatékony és kiváló minőségű többrétegű hegesztési feladatokhoz. Nincs szó az ív szükségtelen finomításáról, csak a hegesztésről. Használd gyökvarrathoz és a további rétegekhez.

Gyorsabb impulzus hegesztés A pulzusos folyamattal még tovább javíthatja a termelékenységet. Az alacsony hőbevitel és a fröccsenésmentes impulzushegesztés csökkenti az acél károsodásának kockázatát. Ez a folyamat jobb vezérlést biztosít a hőbefolyásolt zónában és lehetővé teszi jobb varrat létrehozását.

Folyamatos hegesztés A magas igénybevételi ciklus lehetővé teszi a több órás hegesztést anélkül, hogy csökkenne az áramerősség vagy romlana a hegesztés minősége. Hegessz annyi métert naponta, amennyit a feladataid megkövetelnek. Nagy hegesztőcsapattal abszolút maximumon tarthatod a termelékenységet.

Grafikus vezérlőpanel Az egyszerű és vizuális kijelző intuitív módon navigálható, és könnyen használható mind a hegesztő, mind a felügyelő számára. Hozzájárul a mindennapi munkamódszerek hatékonyabbá tételéhez. Válassz szinergikus DC vagy impulzusos változatot, mint előnyben részesített vezérlést. A sztenderd csomag 40+ hegesztési programból álló alapcsomagot tartalmaz szénacélhoz, rozsdamentes acélhoz és alumíniumhoz.

Interfész

A felület felhasználóbarát mind a tapasztalt, mind a kevésbé tapasztalt felhasználók számára. A jól ismert szimbólumok és a beállítások vizuálisan mutatják be, hogy a beállítások hogyan befolyásolják a varratot. Az alapvető információk, például az anyag, a gáz és a lemezvastagság megjelennek a főképernyőn, így mindig könnyen megtalálhatók.

Frissítés SD-kártyán keresztül

Ha újabb hegesztőprogramokkal szeretné frissíteni a hegesztési beállításokat, akkor az SD-kártyán keresztül szoftverfrissítéseket hajthat végre. A kezelőpanel a Sigma One teljes élettartama alatt frissíthető.

Bizonyos beállítások zárolás

Egy zárolókártyával két szinten zárolható a kezelőpanel. Meghatározza, hogy a felhasználó mely beállításokhoz férjen hozzá. Ez kifejezetten akkor hasznos, ha a gyártás során be kell tartania a WPS előírásait. A zárolókártya egy opcionális funkció

Memória funkció

Mentsd el öt kedvenc beállításodat egyetlen gombnyomással. Mind a szinergikus DC, mind az impulzus változatban elérhető ez a funkció.

Átlátható információk A kijelző saját megvilágítással bír, ami megkönnyíti a beállítások áttekintését és beállítását sötét vagy gyengén megvilágított helyeken.

Hagyja fent a kesztyűt A gombok úgy vannak kialakítva, hogy a hegesztők kesztyűben is be tudják állítani vagy finomhangolni a paramétereket.

Fröccsenésbiztos A masszív védőüveg képes ellenállni a pornak és az ütéseknek, amelyeknek ki lesz téve a gyártócsarnokban

Könnyű frissítések Töltsd le a szoftverfrissítéseket a migatronic.com weboldalról, és telepítsd azokat a Sigma One készülékre SD-kártyán keresztül.

Használj akár 50%-kal kevesebb gázt a Sigma One és az IGC® Intelligent Gas Control segítségével Az IGC ® technológia* szabályozza a gázáramlást a hegesztés során, és biztosítja, hogy hegesztés közben megfelelő mennyiségű gáz kerüljön adagolásra. Ugyanakkor csökkenti a felesleges gázfogyasztást. Ez javítja a varratok minőségét és hosszú távú megtakarításokat eredményez.

Gyújtáskor nincs túlzott gázfogyasztás Egy hagyományos szelep több gázt adagol gyújtáskor, mint amennyire szükség van. Ez jelentős gázpazarlást és turbulenciát okoz, ami ronthatja a varratot és csökkentheti a minőséget. Az IGC ® biztosítja, hogy a hegesztőtömlőkben felhalmozódott gáz fokozatosan szabaduljon fel a hegesztés első néhány másodpercében. Ez nem zavarja a hegesztést, és gyújtáskor megszűnik a túlzott gázfogyasztás.

Az IGC ® automatikusan optimalizálja a gázáramlást Minél nagyobb az áramerősség és a hőhatásövezet, annál több gázra van szükség. Szinergikus hegesztési programok használatakor az IGC ® előre beállított gázszinergia vonalakat használ, hogy automatikusan biztosítsa az optimális gázáramlást a hegesztés minden pillanatában. Amikor az IGC® csökkenti a gázáramot gyújtáskor és automatikusan optimalizálja a gázáramlást a hegesztés teljes időtartama alatt, akár 50%-kal csökkenthető a gázfogyasztás.

Szerezz könnyű hozzáférést a hegesztési paraméterek pontos beállításához az Intelligens Pisztolymodulokkal*

*Az Intelligens Pisztolymodul a pisztoly opcionális felszereltsége.

A grafikus kijelző segítségével a hegesztést végző szakember tökéletesre hangolhatja a beállításokat, egészen egy amperes pontossággal - anélkül, hogy közvetlenül a hegesztőgép mellett lenne. Szinte olyan, mintha a vezérlőpanel a hegesztés helyén lenne, még akkor is, ha a hegesztőgép 5 méterrel odébb van.

Érd el, hogy a MIG, TIG legyen a DUO Plus segítségével Használd ezt a MIG/MAG funkciót lenyűgöző TIG-szerű hegesztésekhez. A DUO Plus* jobb vezérlést biztosít a hőbefolyásolt zónában, mivel automatikusan vezérli a beállított áramerősségeket, és több hűtési periódussal rendelkezik a varrat során. Ez csökkenti a hőbevitelt, és garantálja a varrat tökéletes megjelenését. *A DUO Plus minden Sigma One készülékhez jár.

Hegesztőgépeket 2 fajta kivitelben forgalmazzák: Szinergikus DC, illetve Szinergikus pulzáló funkcióval ellátott felszereltséggel.

A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

ivpontwebaruhaz.hu
ivpont2002.com
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Használt gépek
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció