További termékeink
Termék kategóriák

Migatronic Focus TIG 200 AC/DC PULS

Egységár (darab):
Bruttó: 1.671.320 Ft
Nettó: 1.316.000 Ft
Cikkszám:
79510xxx
Márka:
Migatronic
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

TIG hegesztőgépek

Leírás

FOCUS TIG 200 AC/DC
 
Jellemzők:
- Impulzus állítási lehetőség
- Digitális kijelző
- Nagyfrekvenciás TIG gyújtás
- PFC modullal ellátott, ezáltal hosszabbítóról és áramfejlesztőről is tökéletesen használható
- AC/DC kezelőpanel
- Hordozható
 
FOCUS TIG 200 AC/DC három gépet kombinál egyben és ideá- lisan használható, az aluminiumot is beleértve, az összes fém AWI hegesztésére. Az AWI impulzus funkció a hegesztőfürdő jobb ellenőrzését biztosítja. A HF/LIFTIG funkció lehetővé teszi a nagyfrekvencás, vagy anélküli gyújtást. Ezen túlmenően MMA hegesztéshez a legtöbb elektródatípus használható. Természetesen a FOCUS TIG 160 DC "MIGA Super Blue" wolframelektródával van szerelve, amely minden fémre alkalmas.

A Migatronic hegesztőgépek a prémium minőségi kategóriába tartoznak, Dániában készülnek.

Három különböző áramforrásról működtethetőek, rendelkeznek impulzusfunkcióval és magas frekvenciájú (HF) gyújtással. Ideális választás helyszíni hegesztéshez és műhelybeli használathoz.

A könnyen kezelhető FOCUS hegesztőgépek az összes funkciót kínálják, melyekre a legtöbb hegesztőnek, a kiváló hegesztési eredményhez szüksége van. Helyszíni munkákhoz kiválóan alkalmas!

A FOCUS sorozat a legújabb inverter technológiával és ismert beállításokkal rendelkezik. Ez felhasználóbarát gépeket jelent alacsony energiafelhasználással.

A Focus TIG gépek teljesítménytényezőt javító PFC (Power Factor Correction) funkcióval rendelkeznek, így hosszú tápkábelről és generátorról is üzemeltethetőek.

A PFC biztosítja a teljesítmény maximális kihasználását, és lehetővé teszi a hegesztést körülbelül 25%-kal magasabb hegesztési áramerősséggel, csupán 16 A-es hálózati biztosítékok használatával.

A digitális kezelőfelületen egységesen állíthatók be az ismétlődő hegesztési műveletek paraméterei. Az AC alumínium hegesztését is lehetővé teszi.

FOCUS TIG AC/DC HP hegesztőgépek kiválóan alkalmasak acél, rozsdamentes acél és alumínium hegesztésére. Az AWI impulzus funkció a hegesztőfürdő jobb ellenőrzését biztosítja. A HF/LIFTIG funkció lehetővé teszi a nagyfrekvenciás, vagy anélküli gyújtást. A HF vagy LIFTIG® (érintő) gyújtás lehetővé teszi, hogy különösen érzékeny elektronikus eszközök – például kórházi berendezések – közelében is végezhessen hegesztési munkát.

Ezen túlmenően MMA hegesztéshez a legtöbb elektródatípus használható.

 
 
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

ivpontwebaruhaz.hu
ivpont2002.com
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Termékajánló
Használt gépek
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció